MIRAGE Resort - Hotel, Aqua Parc, Restaurant - Descriere generala
Descriere generala

Vizitati sectiunea OFERTE SPECIALE pentru a accesa ofertele speciale ale MIRAGE Resort.

Pachete speciale
0040 362 807750
rezervari @ mirage-resort . ro
435700 - Viseu de Sus, Str. Randunelelor 6


Mirage Resort
este situat in Maramuresul Istoric, localitatea Viseu de Sus, un loc incarcat de istorie si traditii, inconjurat de superbe peisaje montane si rauri. 
Pentru turistul dornic sa ne viziteze, putem recomanda cateva repere de mare atractie recunoscute pe plan intern si international, printre care la loc de frunte se afla celebra Mocanita cu punctul de plecare aflat la cca 3 km de locatia noastra, Centrul Documentar - Expozitional al Nobilimii Maramuresene Romane 2,5 km, Manastirea Barsana la 42 km, Cimitirul Vesel din Sapanta 78 km, Cascada Cailor 34 km, Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, Muzeul Satului Maramuresan, ambele in Sighetul Marmatiei 60 km.
Pentru iubitorii de sporturi in aer liber recomandam activitati precum drumetiile, mersul pe bicicleta sau ATV, calarie, pescuit, vanatoare, rafting si ski.
Pentru turistii care aleg ca loc de popas si odihna hotelul nostru, asiguram pe langa liniste si confort, un complex de piscine in aer liber, deschis in perioada primavara - vara, in care cu siguranta va veti simti excelent. Bineinteles, nu in ultimul rand, restaurantul nostru va face ca vacanta dumneavoastra sa fie cu adevarat implinita. Preparatele culinare pe care vi le propunem, imbina traditia romaneasca cu bucataria internationala, intr-o ambianta de poveste, cu portii de mancare generoase si gustoase, acompaniate bineinteles de celebra palinca de Maramures, care va aduce buna dispozitie.

Pentru intalnirile de lucru si conferinte punem la dispozitie spatii adecvate, pe toata durata anului, in functie de numarul de participanti, dotate cu aparatura necesara bunei lor desfasurari.
In intampinarea dumneavoastra va sta la dispozitie non stop, la receptia hotelului, personal amabil, calificat si cunoscator de limbi straine, care va vor da informatiile pe care le doriti si ajutorul de care aveti nevoie pentru ca sejurul la noi sa fie cat mai placut.

Va asteptam cu drag!

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline