MIRAGE Resort - Hotel, Aqua Parc, Restaurant - Structura si tip camere
Structura si tip camere

Vizitati sectiunea OFERTE SPECIALE pentru a accesa ofertele speciale ale MIRAGE Resort.

Pachete speciale
0040 362 807750
rezervari @ mirage-resort . ro
435700 - Viseu de Sus, Str. Randunelelor 6


Hotelul MIRAGE
pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 78 locuri in camere si apartamente construite si dotate la cele mai inalte standarde de calitate:

  • Camera Double Standard cu balcon [suprafata totala 22mp + 6mp balcon]: camera cu 2 paturi individuale sau cu un pat matrimonial, destinata cazarii  a 2 persoane.
  • Canera Double Deluxe [suprafata totala 27mp + 6mp balcon]: camera cu pat matrimonial, destinata cazarii a maxim 2 persoane.
  • Apartament Business cu balcon [suprafata totala 44mp + 12mp balconul]: ansamblu compus din salon si dormitor cu un pat matrimonial, destinat cazarii a 2 adulti si un copil pe canapea.
  • Apartament Junior  fara balcon [suprafata totala 31 mp]: ansamblu compus din camera de zi cu canapea extensibila si dormitor cu 2 paturi ,avand design minimalist. Este destinat cazarii a 2 adulti si un copil, in functie de solicitarile Beneficiarului.
  • Apartament Junior Superior cu balcon [suprafata totala 35 mp + 6 mp balcon]: ansamblu compus din dormitor cu pat matrimonial si dormitor cu 2 paturi,  avand design modern. Este destinat cazarii a 2 adulti si 2 copii , in functie de solicitarile Beneficiarului.


Facilitati camere:
Aer conditionat / incalzire centralizata individuala, CaTV, telefon, internet wireless, seif, minibar, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, buton de panica in baie.

- NU SE ACCEPTA animale de companie

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline